Osztrák Nagydíj

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni. 1 day agoMindkét Mercedes csúnyán összetört az időmérőn.


Hamilton Nyeri A Stajer Nagydijat Bottas Elott Mindket Ferraris Kiesett Utkozes Miatt Formula 1 Mercedes

Szabadedzés élőben az NSO-n.

. 1 day agoStartol az Osztrák Nagydíj magyar meccs a kézi-vébén - sport a tévében Infostart MTI 2022. 0854 Folytatódnak a küzdelmek Wimbledonban tekernek Franciaországban és lesz még egy kis női foci cselgáncs golf az élő közvetítésekben. A pilóták rajtsorrendjét a pénteki időmérőn döntötték el ahol Max Verstappen bizonyult a.

2022 R11 Osztrák Nagydíj - Spielberg 1. Az első szabadedzésen még a holland címvédő diktálta a tempót a szombati második gyakorláson már a Ferrari legutóbbi futamgyőztese Carlos Sainz győzött. 1 day agoA világbajnoki címvédő és az összetettben is éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Osztrák Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdheti majd meg az élről.

A leggyorsabb Max Verstappen volt a Red Bull Ringen. A 24 éves pilótának ez az idei harmadik és pályafutása 16. Ha az F1-es számításokat követjük a címvédő pályafutása 16.

Nem a szédületesen gyors köröké volt a Forma-1-es Osztrák Nagydíj második szabadedzése. Verstappené a pole az osztrák sprintre mindkét Mercedes összetörte a kocsiját a Q3-ban. A világbajnoki címvédő és az összetettben éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szombati sprintfutamát ezzel megőrizte az első rajtkockát a vasárnapi viadalra írta az MTI.

Napos időben 20 fokos levegő- és 32 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét a Forma-1 történetének ötödik idei második szombati sprintje az Osztrák Nagydíj szombati napján a Red Bull Ringen. 6 hours agoOsztrák Nagydíj sprintrajtrács. 2 hours agoA világbajnoki címvédő és az összetettben éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szombati sprintfutamát ezzel megőrizte az első rajtkockát a vasárnapi viadalra.

2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Futam. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone 3. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Pilótaparádé.

Ennek megfelelően csak két szabadedzésre került sor illetve a pénteki napon az időmérő is lezajlott. Russell tempója azonban elmaradt Hamiltonétól és bár sokat javult a Mercedes azt még nem látjuk hogy. Legyen Ön az első.

6 hours ago2022 Forma-1 Osztrák Nagydíj 2. 1 day agoNem jött jókor a csapatoknak hogy kétszer is előkerült a piros zászló a Forma-1-es Osztrák Nagydíj első szabadedzésén. Sprintfutamról beszélünk senki sem fog túlzott kockázatot bevállalni így egyedül George Russellt kell majd maga mögött tartaniuk az éllovasoknak.

A Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérőjén a Mercedes mindkét pilótája Lewis Hamilton és George Russell is a Q3-ban törte össze a kocsiját Max Verstappen pedig megszerezte a pole-t a holnapi sprintre mellőle Charles Leclerc rajtolhat. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Futam. Hogyan juthatunk el versenypályához.

Az idei második sprinthétvége időmérő edzését is behúzta Max Verstappen. A legkeményebb munkát a Mercedes végezte de ők sem a pályán. Charles Leclerc monacói Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Carlos Sainz spanyol Ferrari 3 A másik ferraris a múlt hétvégi Brit Nagydíj pályafutása első F1-es sikerét elkönyvelő Carlos Sainz esetében szintén nem sokon.

Még senki sem szólt hozzá. A 24 éves Verstappen a 23 körös szombati száguldáson rajt-cél győzelmet aratott közvetlen riválisai sem. A Forma-1 a sógorokhoz Ausztriába látogatott a hétvégén a 10 kanyarból álló 4318 méter hosszú Red Bull Ringen vendégeskedik a mezőny.

4 hours agoLegyen Ön az első. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone 2. Vághat neki az idény második ilyen versenyének.

2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone 3. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a tizenegyedik állomás Spielberg ahol a 35. Verstappené az osztrák pole mindkét Merci összetört 2022 Forma-1 Osztrák Nagydíj időmérő edzés.

Red Bull Ring. Íme a 2022-es Osztrák Nagydíj menetrendje. Még ki sem pihentük a zseniális Brit Nagydíj izgalmait a száguldó cirkusz robog is tovább a Red Bull házi pályájára Spielbergbe ahol az idei második szombati sprintfutamot fogják tartani.

Verstappen mellől Charles Leclerc a harmadik pozícióból Carlos Sainz Jr. Sergio Pérez ugyan bejutott a Forma-1 ausztriai időmérőjén a Q3-ba azonban az már szabad szemmel is látszott a visszajátszások alapján pedig még egyértelműbbé vált hogy a gyors körén mind a négy kerékkel elhagyta a pályát. Nem a pole-pozíciós személye szolgáltatta a legnagyobb meglepetést a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérő edzésén hanem az hogy Lewis Hamilton és George Russell is falnak ment a Mercedesszel.

A 24 éves Verstappen a 23 körös szombati száguldáson rajt-cél. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. 40 rows Az osztrák nagydíj a Formula1 egy korábbi versenye melyet 2003-ig.

Mögötte Charles Leclerc és Carlos Sainz végzett. Büntették a Red Bull-pilótát változott a rajtsorrend. 12 hours agoA tippünk hogy a három dobogós szerepében nem fog változás történni.

Lewis Hamilton és George Russell csúnyán összetörte a Mercedest a Q3-ban. Max Verstappen nyerte a sprinthétvége miatt pénteken megrendezett F1-es Osztrák Nagydíj időmérőjét a Red Bull Ringen. 3 hours agoAz Osztrák Nagydíj sprintes hétvégét bonyolít le.

HU en cs de pl it sl nl. 1 day agoA Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérő edzésének első három helyezettje b-j. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Időmérő edzés.

20 hours agoA világbajnoki címvédő és az összetettben is éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Osztrák Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdheti majd meg az élről. A legjobb szállás a stájer és osztrák GP alatt. F1 Nagydíj Ausztria 0807-10072022.

A sprint előtti szabadedzésen. Osztrák Nagydíj sprintrajtrács. A 24 éves pilótának ez az idei harmadik és pályafutása 16.

2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Pilótaparádé. Forgalom az Osztrák Nagydíj 2021. Napos időben 19 fokos levegő- és 32 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét a Forma-1-es Osztrák Nagydíj második.

Osztrák Nagydíjat rendezik meg. Max Verstappen nyerte meg a Formula1-es Osztrák Nagydíj időmérőjét így a címvédő indul az élről a sprintfutamon a Red Bull hazai pályáján. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Időmérő edzés.

Sokak által kedvelt.


Sainz Hasznos Tanacsot Kapott A Versenyzes Mesteretol Alonsotol Sports Car Bp


Haha It S Mine Lewis Ferrari Ferrari Scuderia Podium


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


Sainz Hasznos Tanacsot Kapott A Versenyzes Mesteretol Alonsotol Sports Car Bp


Pin En Forma 1


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


F1トスカーナgp フリー走行1回目 バルテリ ボッタスが首位発進 レッドブルf1のフェルスタッペンが0 048秒差で続く レッドブル レッドブル F1 F1 モナコ


Slovakya Cumhurbaskani Caputova Nin Koronavirus Testi Pozitif 2022 Dunya


Pin On F1 Wrc Rx


Pin On Forma 1 2016


トト ヴォルフ メルセデス外のドライバーの起用は考えていない メルセデス F1ドライバー ドライバー


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1